Nerläggning av föreningen

Lantmäteriet har slutligt fattat beslut efter att inga överklaganden inkommit och därmed är beslutet om att lägga ner samfälligheten verklighet.

Parallellt har diskussioner skett med ALFA VISION och de har visat intresse för att driva nätet i egen regi. Det betyder att det kommer fortsatt att finnas signaler i TV-kablarna för de som är eller blir medlemmar i ALFA. Separat information kommer från ALFA. Årsmötet beslöt att ge styrelsen mandat att slutföra förhandlingen.

Vi påbörjar nu aktiviteterna med att avveckla föreningen och som en del av detta kommer innestående medel att återbetalas. Detta sker när övrig ekonomi är avslutad och alla räkningar/inkomster finns på plats. Ni kommer att få hem vidare information och en begäran om på vilket sätt återbetalningen ska ske.

De som är lagfarna ägare den 27 mars 2018 är betalningsmottagare av innestående medel enligt beslut på årsstämman.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *